Θαλασσινά
ΧΤΑΠΟΔΙ ΚΡΑΣΑΤΟ ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΕΛΙΕΣ
Με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο MOLIVO
Συστατικά
1 χταπόδι μέτριο
1 ποτήρι κρασί
1 ποτήρι εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο MOLIVO
πιπέρι σε σπυριά
750γρ. πράσινες ελιές (3/4 του κιλού τσακιστές)
5-6 φύλλα δάφνης
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε το χταπόδι, το γιαχνίζουμε σε κατσαρόλα και το σβήνουμε με ένα ποτήρι κρασί. Προσθέτουμε ένα ποτήρι λάδι, πιπέρι σε σπυριά, πράσινες ελιές και μερικά φύλλα δάφνης κι αφήνουμε να σιγοβράσουν και να μείνουν με ελάχιστη σάλτσα.
Comments are closed